SERVICE

Lokalt i Møre& Romsdal pluss deler av nabofylkene utfører vi service, vedlikehold og nyinstallasjoner på det meste innen varmepumper, kjøl og frys. Vi har også godkjenning og sertifisering til å ta påbudt lekkasjekontroll iht F-Gassforordningen! Vi tilbyr avtaler for både lekkasjekontroll og serviceavtaler som omfatter hele eller deler av anlegget. I tillegg har vi sentral godkjenning for arbeid med både VVS og kulde- og varmeanlegg!

Vi har lang erfaring og gir oss ikke før problemet er løst! Vi har service på matvarebutikker i de fleste kjeder, hoteller, restauranter, kiosker, bensinstasjoner – kort sagt over alt hvor der finnes en kuldeteknisk innretning av noe slag. Vi leverer også en god del Air condition til kontorer og butikker samt dataromskjøling, både direkte eller i samarbeid med flere kjente ventilasjons- og inneklima firma i distriktet. Gode produkt, gode priser og kort responstid har gjort oss til en attraktiv partner – selv for ”konkurrentene” som gjerne benytter våre produkt eller tjenester!
 

Servicepersonell: Logg inn på Ekstranett, her ligger manualer for feilsøking, delekataloger og diverse skjema. Brukernavn og passord har blitt sendt til alle våre forhandlere. Ta kontakt med vårt kontor for eventuelt å få et nytt. 

Rett-Mestermerke-2016-e1546932945177.jpg
SG_GULL_SORTBOKS.png
Isovator sertfisering Energisentrum.jpg