Nyheter

Lærling i kuldefaget
Vi har ledig plass for lærling i kulde- og varmepumpefaget fra høsten 2020
10.07.2019 Nye rørleggere i full drift
Vi har vært så heldige å fått utvidet rørleggeravdelingen siste kvartalet med to nye rørleggere
01.01.2018 Kulde- og elektroverksted
Vi starter nå eget kulde- og elektroverksted for reparasjon av kuldemøbler, varmepumper og småelektro
15.09.2017 Sentral godkjenning
Fra September 2017 har Energisentrum AS "Sentral Godkjenning" i fagfeltene VVS og Varme- og kuldeinstallasjoner.
15.08.2017 Ny rørlegger
Richard Strømmen har begynt som rørlegger hos oss med ansvar for det som har med VVS å gjøre. Richard har svennebrev og 15 års erfaring som rørlegger i et større rørleggerfirma i Ålesund
KULDEMONTØR/TEKNIKER
Kuldemontør, kuldetekniker, kjølemaskinist eller teknisk kyndig/interessert mann/dame søkes for snarlig ansettelse
Riello PRO AMT 135N
Et kolumbiegg fra Riello! En vanlig utedel fra PRO-Serien på maksimalt 16kW varmeeffekt og 14,5kW kjøleeffekt og som er ferdig fylt for 20m rørstrekk (maksimalt 50m med etterfylling) koblet mot en innedel utformet som en søyle eller smalt kjøleskap som kaster nesten 1800m³ luft/t hele 20m ved full viftehastighet!
KOMPROMISSLØS LUFT/VANN VARMEPUMPE
Du ønsker deg en varmepumpe som er beregnet for å gi deg den nødvendige varmen hele året, uansett utetemperatur, nok varmtvann til at familien kan vaske seg og dusje etter treningen hver dag, men du har ikke mulighet for fjell- eller jordvarme, eller du ønsker ikke å bruke penger på ett borrehull
ISH FRANKFURT 10-14. MARS 2015
Har du tenkt deg til ISH i Frankfurt 10-14.Mars i år? ISH er verdens største samling av ledende bedrifter inne ventilasjon, lufkondisjonering, varme, kjøling, baderom, byggautomasjon og installasjonsteknikk.
WATERKOTTE UTVIDER SORTIMENTET
Basert på suksessen og erfaringene med den nye serien Eco Touch varmepumper (Eco Touch Geo og Air) kom vi nå i sommer med en noe enklere og rimeligere serie for både borrehull og uteluftbasert energi - Waterkotte Basic Geo og Basic Air
NY GULVMODELL - RIELLO AARIA AMC
Vi fikk på sensommeren gleden av å kunne presentere en ny gulvmodell i serien Riello Aaria Eco Line - en gulvmodell som er fin, svært stillegående, kan brukes til mono- og multisplittsystem og som ikke minst er svært svært prisgunstig.
RIELLO AARIA S PERFORMANCE
De to modellene i Riellos toppserie luft til luft varmepumper feier konkurrentene av banen på pris!
15 ÅRS JUBILEUM
I år er det 15 år siden vi ble importører og representanter for både Riello og Waterkotte
25.000,- I STØTTE FOR Å BYTTE UT OLJEKJELEN
Det blir nå mulig å få 25.000 i støtte for å bytte fra fossilt til fornybar energi! Enova har i dag presentert nye støtteordninger for overgang fra fossil til fornybar oppvarming i husholdningene og energisparing. Nå kan privatpersoner få opptil 25 000 i støtte for å bytte ut forurensende oljefyr.
VANNBÅREN GULVVARME
Vi har oppdatert informasjonen om vannbåren varme og gulvvarme
NY INVERTER LUFT/VANN VARMEPUMPE
Vi oppdaterer nyheten fra Riello - for nå har vi mer enn 2 års drifterfaring fra flere typer anlegg. Riello Nexpolar/Air HP er like god som erstattning for oljekjel som hovedvarmekilde også til små hus og gulvvarmeanlegg
SOLVARMESYSTEM
Det er svært lenge siden vi satte opp det første solpanelsystemet hos oss og nå er det såvidt begynt å bli interessant også hos den vanlige husbyggeren. Vi har tilgang på et stort utvalg av produkt og system via våre to hovedleverandører og du kan lese mer om dette i katalogene under fanen PRODUKT.
EXTREME MAKEOVER FRA WATERKOTTE
Waterkotte introduserer nå den helt nye serien EcoTouch varmepumper for bolig og mindre industri og næringsbygg!
OPPDATERT PRISLISTE LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE
Vi har nå oppdatert vår prisliste med en del nye og "gamle" produkt fra Hitachi, i tillegg til det store utvalget vi har fra Riello. Alle er meget gode og driftssikre varmepumper som vi har lang erfaring. Spesielt Hitachi-modellene som vi i mange år også har levert som Riello. Det vil komme mye nytt i løpet av våren og høsten, både for privat og næringsmarkedet så følg med! Prislistern finner du under fanen PRODUKT og deretter PRISLISTER.
F-GASS SERTIFISERING
Fra september 2013 vil det være direkte forbudt for ufaglærte å montere og utføre service på kuldeanlegg og varmepumper hvis de ikke er sertifisert i forhold til den type anlegg og anleggsstørrelse de skal arbeide med.
VARMEPUMPEPRISEN
NOVAP - Norsk Varmepumpeforening - har delt ut en pris til den mest innovative kommunen ut i fra å benytte seg av varmepumper for å spare energi. Prisen i år gikk til Horningdal Kommune og eldresenteret på Grodås.
Ny Riello Inverter varmepumpeserie - Signo
Riello har nå lansert en ny serie varmepumper som ikke bare skal ta over for Riello Energy (vår on/off serie) men også supplere et allerede stort utvalg av teknisk avanserte varmepumper med inverterstyring
TOTAL MAKEOVER
Det er nå lagt ned mye arbeid i oppdatering av hjemmesiden
RIELLO RSA INVERTER
Nå er den kommet - en fabrikkbygd inverter for luft/vann applikasjoner. Lav startrøm, lavt lydnivå, effektiv avriming og jevn fin drift kjennetegner dette nye bekjentskapet fra Riello.
PRISER FOR LUFTVARMEPUMPER
Kundeprisliste for luft til luftvarmepumper kan nå lastes ned under Produkt-fanen og undermeny Prislister. Prisene er INKL MVA OG MONTERING.
Faksimile fra Næringsliv juni 2008
Faksimile fra Næringsliv juni 2008
Forhandlere
Energisentrum selger varmepumper via et forhandlernett med installatører fra Kristiansand i sør til Alta i nord.
SLIK BLIR STRAFFEN
Vi får håpe at dette blir fulgt opp like strengt som ved utførelse av elektrisk arbeid eller rørleggerarbeid slik at vi får en forutsigbar arbeidsdag og like konkurransebetingelser...
HVOR VIKTIG ER COP
COP er kjempeviktig, eller er det virkelig det? Les mer om hvordan kunder kan bli lurt av reklamen under fanen KUNDEGUIDE og Varmepumper, Luft til Luft
10 ÅRS GARANTI
Vi utvider nå til 10 års garanti på Riello luft/luft varmepumper! Les mer her..
PRISLISTE GARANTIARBEID
På forhandlernett/ekstranett kan man nå laste ned nye prislister for garantiarbeid.
INNBYTTEKAMPANJE!
Sammen med vår samarbeidspartner Tafjord Kraft kjører vi nå en innbyttekampanje for luft til luft varmepumper! Bestill en ny og moderne Riello Inverter varmepumpe av beste kvalitet, med 5 års garanti og solid servicekompetanse i ryggen - få 2.000,- i avslag direkte på fakturaen, og bli samtidig kvitt din gamle eller defekte varmepumpe!
RIELLO FUSION
Ikke helt ny av året, den kom i fjor, men i den store sammenhengen er dette også et nytt bekjentskap som vi etterhvert setter stor pris på å ha i sortementet. Vi liker å ta inn nye produkt og teste de ut litt før vi tilbyr de til markedet. FUSION er det vi kan kalle en "Design-varmepumpe" med flott design og mulighet for 2 fargekombinasjoner. Leveres i hvitt med lekker sølvkant eller i beige med sjokoladefarget kant (passer fantastisk flott på trehvite vegger faktisk). FUSION har samme flott spesifikasjonene som FLAT PANEL, med høy COP, høy varmeeffekt og lavt lydnivå (spesielt 4,4kW). I tillegg har FUSION filter med Nano-teknologi, antibakterie-filter, antibakterie vifteblad, automatisk selvrens (selvvask) av kondensatoren, HIGH POWER viftefunksjon for å flytte mye luft i oppvarmingssituasjon og ioniseringsfunksjon! Utedelen er ellers av samme grunnkonstruksjon som alle Riello Inverter med store drensåpninger for effektiv avrenning av avrimingsvannet. Litt dyrere enn standard FLAT PANEL, men så blir du også mye mer fornøyd med design og funksjon! Se mer om denne modellen i katalogen på side 6!
PRODUKTKATALOGEN 2010
Etter mye arbeid er nå den nye produktkatalogen for 2010 klar for nedlasting. Av konkurransehensyn er denne ikke priset, priser på interessante produkt får du ved å henvende deg til vårt kontor enten via telefon eller ved å sende oss en epost. Du kan også be din installatør om priser på de forskjellige produktene. Våre installatører og samarbeidspartnere vil altid ha oppdatert prisinformasjon. Ta gjerne kontakt for mer informasjon!
Ny medarbeider
Vigdis Karin Lien har tatt over for Kristin Aarseth i administrasjon. Vigdis vil ha ansvar for økonomidelen med tillegg av andre administrative oppgaver. Spør gjerne Vigdis om å få tilsendt brosjyrer, prislister, manualer eller andre spørsmål dere måtte ha på hjertet. Vi ønsker Vigdis velkommen i teamet :)
VENTER HØY GEVINST MED LAV TEMPERATUR
Faksimile fra Norsk VVS Nr.3 -09 -
Kristin Beate Aarseth
Kristin Beate Aarseth er ansatt hos Energisentrum som kontormedarbeider fra den 16 mars.
Delta i Earth Hour 2009-Skru av lyset i én time 28. mars.
Håper du den, 28. mars kl. 20:30 til 21:30, Hjemme, på jobben, eller der du er
Lærlingeplass
Lærlingeplass i kuldemontørfaget!
Løp og søk- Norsk VVS 4-2008
Det er ikke over ennå! Fortsatt kan man søke om støtte til installering av varmepumper i privathus - se artikkelen her!
Riello RSA-EF, en ny versjon med R410A kuldemedium
Riello RSA-EF, en ny versjon med R410A kuldemedium
Riello Flat Panel - kun 20dB
Riello`s nye serie Flat Panel Inverter har ikke bare markedets desidert laveste lydnivå på kun 20dB - den har også markedets høyeste COP for veggmodeller på hele 4,46 og som ikke det er nok - den har en EER på hele 4,42 (effektfaktor i kjøledrift). Serien består av 3 størrelser inverter modeller. Ta kontakt for mer informasjon. I vårt distrikt selges 4.4kW modellen (nominell effekt 3.4kW - det vil marginalt mindre enn de fleste 5kW maskiner på markedet) for kr 14.990,- inkl mva og ferdig montert. Dette er en knallpris for et produkt av denne kvalitet og med slike høye spesifikasjoner.
Riello Matrix R410A Inverter
Riello Matrix R410A Inverter Riello har siden 2003 levert en serie invertere med R410A kuldemedium med svært høye spesifikasjoner som heter Matrix. Kvaliteten på maskinene er absolutt i toppskiktet. Kvaliteten på langt sikt (5 år i skrivende stund) viser at dette er svært gode og holdbare maskiner hvor vi omtrent ikke har hatt en eneste feil som kan tilskrives produksjonsfeil eller dårlig kvalitet.De fungerer utmerket selv i streng kulde og snøvær og de berømmes for stillegående og problemfri drift av våre etterhvert mange kunder. Monosplitt serien, som består av 3 veggmodeller, 3 gulvmodeller, kanalbatteri og innedel for innfelling i falsk himling er Eurovent testet, har høye effektfaktorer (opptil 4,33 for gulvmodellen FSI25X ), to-sylindret rotasjonskompressor, elektronisk strypeventil og korrosjonsbehandlet fordamper. Serien fåes også som Multisplitt for opptil 6 innedeler (miks av forskjellige innedeler og størrelser etter ønske og behov). Ta kontakt for mer informasjon om Multi-splitt!