Kundeguide

Her i kundeguiden finner du generell informasjon om varmepumper. På linkene til venstre har vi skrevet litt om forskjellige typer varmepumpeløsninger og vannbåren varme. Kom gjerne og se vår flotte utstilling av varmepumper og aircondition!

For å gi våre kunder best mulig service beregner vi gjerne en budsjettpris når kunden er på planleggingsstadiet slik at han ser om dette har noe for seg i akkurat hans tilfelle. Selv om en varmepumpe sparer energi er det ikke alltid at det er lønnsomt for akkurat deg. Kanskje burde du vurdere en alternativ løsning, kanskje en annen type varmepumpeløsning. Dette finner vi ut når vi gjør en beregning. Før så kjørte vi databaserte energispareprogrammer på alle prosjekt, men med flere 10-års erfaring så tar det få minutter for oss å gjøre en enkel beregning for vanlige bolighus og mindre til mellomstore næringsbygg for så å lage en budsjettpris. Det bruker stemme veldig bra! Hos oss får du vite hva ting koster - her er ingen hemmeligheter eller skjulte kostnader som du får servert på slutten av prosjektet.
 

Ta kontakt med oss på mailbox@energisentrum.no eller telefon 70 27 41 41 for brosjyrer, ideer, systemløsninger, og beregning/ prosjektering av ditt byggeprosjekt. Vi kan formidle kontakt med rørlegger nært ditt hjemsted eller vi bruker vår egen rørlegger om det er på Sunnmøre eller deler av Romsdalen.  Vi har heller ingenting i mot å samarbeide med din lokale installatør.  Sett oss i kontakt så finner vi helt sikkert utav det.